Katalog Stron

duminică, 23 decembrie 2018

Actorul Malayalam declarat în mod obișnuit răpit și nemulțumit în mașina proprie, șoferul arestat

                      http://www.vagabomb.com/Popular-Malayalam-Actor-

Un actor popular din Malayalam a fost răpit și molestat de o bandă de cinci membri în noaptea de vineri. De asemenea, ei au făcut fotografii și videoclipuri ale actorului și au amenințat că le vor posta pe social media. Incidentul a avut loc în timp ce actorul se întorcea la Kochi din Thissur.
Potrivit unui raport de la Indian Express , un grup de bărbați într-un ritm urmau de mult timp mașina actorului. Lângă aeroportul internațional Nedumbassery din Athani, tempo-ul sa ciocnit cu mașina și a început o luptă. Bărbații în tempo ar fi împins șoferul la o parte și i-au forțat drumul în mașină. 
Potrivit poliției, oamenii au ținut ostaticul actorului, l-au molestat și au condus mașina în jurul orașului timp de aproape două ore. În timp ce se aflau în mașină, au făcut fotografii și clipuri video ale actorului. Gang-ul a părăsit-o cu mașina la joncțiunea Palarivattom și a fugit. Actorul a condus apoi mașina la casa unui producător de film care a rămas în apropiere.
Actorul în vârstă de 30 de ani a depus o plângere mai târziu, iar un caz de tentativă de viol a fost depus. De asemenea, a trecut printr-un test medical.
Bhavana-Allegedly-Kidnapped-and-Molested-in-Car-Driver-Arrested/                  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu